"vähän niinku CV"

Aloitan tämän bloggaamisen nyt esittelemällä hieman itseäni. Olen Jasmin 21v. turkulainen tyttö, joka pitää itsensä kiireisenä keksimällä aina jotain puuhastelua. Tästä hyvänä aasinsiltana pääsenkin kertomaan, että teen monipuolista ja mielenkiintoista työtä myyntiedustajana perheyrityksessämme Peltoset Oy. Pääsen tekemään paljon muutakin myynnin lisäksi, mutta kuulette siitä myöhemmin. 

Aikaisempi työhistoriani on monipuolinen, sillä olen ollut töissä mm. maalarina muutamassa eri yrityksessä, kuntosalin aspassa ja tuote-esittelijänä.
 Olen opiskellut itselleni sisustaja- ja verhoilijan perustutkinnon, sekä ylioppilastutkinnon. Nyt olen yhdistänyt työn ja opiskelun oppisopimuksella. Opiskelen merkonomiksi Turun ammatti-instituutissa aikuispuolella.
Ettei tämä nyt alkaisi ihan kuulostamaan tylsältä cv:ltä jatketaan aiheeseen, joka on syynä siihen että olen juuri nyt tässä kirjoittelemassa teille.

 Sain nimittäin mahdollisuuden päästä kirjoittamaan blogia yhteistyössä Turun oppisopimustoimiston kanssa. Heidän sivuilleen pääset tutustumaan tästä linkistä.

                                                      Turun oppisopimustoimistoTämä blogi siis tulee kulkemaan matkassani päiväkirjan omaisena vähintäänkin opintojeni ajan. Tänne kerron omasta oppisopimustarinastani, myyntiedustajantyöstä, sekä kaikesta niihin liittyvistä ja liittymättömistä asioista. Kirjoittelen teille, sekä itselleni muistoiksi.

Haluan rohkaista muitakin opiskelemaan, sekä löytämään omat unelmansa. Ilman unelmaa, jota kohti lähteä tavoittelemaan on vaikeaa aloittaa.


Hauskaa viikkoa kaikille ja muistakaa pitää itsenne terveenä (terveisin nuhanenä).

-J

Kommentit

Suositut tekstit